Mångfald och inkludering i rekryteringen

MultiMind: Mångfald och inkludering i rekryteringen

Vi går bortom traditionella rekryteringsmetoder för att hitta
exceptionella talanger som driver ditt företag framåt.

Vår proaktiva rekryteringsmetod

Vi strävar efter att aktivt söka och engagera kandidater, snarare än att vänta på att de ska söka till oss. Vårt globala nätverk och erfarenhet på internationella marknader gör det möjligt för oss att hitta och attrahera kvalificerade individer som passar perfekt till dina unika behov.
Tack vare vår proaktiva rekryteringsmetod ligger vi alltid steget före och har därför allt som oftast möjlighet att presentera kandidater snabbt.

aktivt söka och engagera kandidater

Ett urval av tjänster vi arbetar med:

Stockholm (Stockholms län)

Visstid

6 månader eller längre

Stockholm (Stockholms län)

Tillsvidare

CX Project Lead To Samsung
Customer Service Process Innovation Specialist

Stockholm (Stockholms län)

Tillsvidare

Engagemang och respekt

Vi på MultiMind strävar efter att revolutionera rekryteringsprocessen genom att kombinera vår djupa förståelse för mångfald med en vision om att utveckla företag och samhälle. Sedan vår start år 2000 har vi engagerat oss i att bygga broar mellan kulturer och länder, vilket reflekteras i allt vi gör. 

Vi brinner för det vi gör och vi vet att det är en stor anledning till våra långa kundrelationer med allt ifrån Fortune-500 företag till svenska tillväxtföretag. Våra goda samarbeten visar på vår förmåga att förstå våra kunder och att kontinuerligt leverera kvantitet utan att tumma på kvalitet.

Läs mer..

Fördomsfri och professionell rekrytering

Vi strävar efter att kontinuerligt förbättra oss, och att vår rekryteringsmetodik ska vara så fördomsfri som det bara går. Vi håller oss pålästa om hur teknologi kan göra oss bättre och håller oss uppdaterade om vetenskapliga metoder för att objektivt bedöma kandidater, allt för att säkerställa en rättvis och inkluderande rekryteringsprocess.

När du söker jobb eller kandidater via MultiMind är det kompetensen som spelar roll och därför anonymiserar vi personlig information om kandidaterna vi presenterar till dig.
Genom att omfamna mångfald i varje steg av rekryteringen, hittar vi talanger som inte bara har rätt kompetens, utan också bidrar till en mångsidig arbetsplats. Diversitet föder innovation!

Vi värdesätter kandidatupplevelsen högt och ser till att varje kandidat känner sig värderad och respekterad. Läs mer..

Fördomsfri och professionell rekrytering

Referens

”Vi har haft mycket svårt att hitta duktiga säljare med olika språkkompetenser.”

”Samarbetet med MultiMind har betydligt underlättat vårt rekryteringsarbete, framför allt genom att lägga mycket tid för att förstå våra krav och vår affärsidé för att sedan kunna välja mest lämpliga profiler till intervjuer. Våra täta samarbeten gällande intervjuer av kandidater, insamling av referenser och återkoppling till utvalda kandidater, gjorde i slutsteget att hela rekryteringsprocessen var mycket effektiv och snabb. Jag kan starkt rekommendera MultiMind som en bra och effektiv samarbetspartner för rekryteringstjänster.”

– Margareta Molik-Sjöberg,

Säljchef, internationellt bolag inom reseindustrin

 

Vår beprövade roadmap

Vår roadmap leder oss genom hela rekryteringsprocessen, från att förstå dina unika behov till att säkerställa en smidig övergång för kandidater till din organisation. Vi är med dig i varje steg för att garantera framgång och tillfredsställande resultat.

Läs mer om vår steg-för-steg metod här

Läs mer..

“Att alltid arbeta proaktivt och ge tydlig feedback är nyckeln till att våra kunder, kandidater, och konsulter är nöjda.” – Johan Lind, Head of Operations

Expertisområden inom bemanning och rekrytering

Redo att revolutionera din arbetskraft med vår datadrivna, proaktiva och fördomsfria rekryteringsmetodik? Låt oss prata om hur vi kan hitta de dolda pärlor som kommer att driva ditt företag framåt.

Kontakta oss idag för att diskutera dina specifika rekryteringsbehov och hur vi kan hjälpa dig att hitta den exceptionella talangen som kommer att transformera din organisation.

    Frågor?

    Vi hjälper gärna till! Klicka nedan för att kontakta oss
    Kontakta