HR

MultiMind erbjuder kandidater med både generell- och spetskompetens inom HR.

Vi tror att HR-funktionen i dagens digitala värld är under stor förändring. Våra kandidater har ofta erfarenhet av digitaliseringsprojekt och de senaste verktygen inom HR.
Unikt för våra kandidater är den gemensamma vanan att arbeta i och med olika kulturer. Dessa erfarenheter skapar förståelse, effektivitet och engagemang.

För mer information om rekrytering inom HR hör av dig till oss.

Human Resources

Behöver du rekrytera en HRBP, ta in en HR-ansvarig interimskonsult på deltid eller under en begränsad period hyra in en HR-administratör? Sedan år 2000 har vi hjälpt våra kunder med att stärka upp deras HR-avdelningar. Vi hjälper allt från internationella konglomerat till mindre företag som vill outsourca sin HR hantering. Vår gedigna erfarenhet i branschen och det starka nätverk vi byggt hjälper att förse dig med rätt kandidat, på rätt plats och vid rätt tid.

Fokus

Utöver att vi lägger högsta fokus på att på att förmedla rätt person vid rätt tid och plats är vi väldigt flexibla. Oavsett om du vill rekrytera, hyra in under kortare period, eller hyra in med möjlighet för överrekrytering hjälper vi dig!

Ett urval

av roller vi gärna hjälper er hitta personal till:

 • HR-specialister
 • HR-koordinatorer
 • Rekryteringskonsulter
 • HR-administratörer

Kontakta oss

Johan Lind, Head of Operations

Vill du bolla HR-kandidater eller ser ni över att ta in en extern HR-funktion? Vi hjälper gärna till med att skräddarsy bästa lösningen för just er organisation.

johan.lind@multimind.se
+46 (0)8 21 67 45

johan-lind

  Våra expertisområden inom bemanning och rekrytering

  Frågor?

  Vi hjälper gärna till! Klicka nedan för att kontakta oss
  Kontakta