Marknadsföring & Försäljning

Bemanning och rekrytering av tjänster inom marknadsföring & försäljning.

På MultiMind är vi experter på bemanning och rekrytering av tjänster inom marknadsföring, kommunikation och försäljning. Alltifrån mer traditionella roller till digitala marknadsföringstjänster. Som ett professionellt bemanningsföretag kan ni räkna med att vi tillhandahåller höga nivåer av spetskompetens inom diverse relaterade arbetsområden såsom social media, content marketing, CRM, data marketing, brand management, säljare och PR. Idag innehar vi dessutom en pool med över 200 kandidater inom marknadsundersökning. Vår pool har funnits sedan 2001 och tillhandahåller personal som tillsammans talar över 30 olika språk.

Experter på rekrytering av marknadsförare och säljare

Behöver du rekrytera en säljare eller under en begränsad period hyra in en marknadsförare till er marknadsavdelning? Kanske ska ni expandera och söker en försäljningschef med kulturell förståelse av specifika geografiska marknader? Vi har lång och gedigen erfarenhet av branschen och ett starkt nätverk för att kunna förse dig med rätt kandidater. Många marknadsroller förändras idag till följd av den digitala utvecklingen. Insikter i förändrade kundbeteendet och förmåga att analysera data som kan omvandlas till relevanta marknadsföringsaktiviteter är något en marknadsförare/kommunikatör bör ha insikt i. Med oss på MultiMind kan du räkna med en kvalitetssäkrad process som ger dig trygghet och garanti att rätt kandidat för er tilltänkta tjänst presenteras.

Din nästa stjärna inom marknadsföring

Våra rekryterare har mycket god erfarenhet av att attrahera och matcha kandidater, och vi tillhandahåller höga nivåer av spetskompetens inom social media, content marketing, CRM, data marketing, brand management och PR. Vår kompetensbank kan förmedla roller som marknadschefer, produktchefer och marknadsassistenter. Du kan koppla av, vi gör hela jobbet och du kan förvänta dig att vi hittar din nästa stjärna inom marknadsföring.

Marknadsundersökningar på olika språk

Utöver vår gedigna kunskap och förståelse för marknadsföring och kommunikation har vi för flera av våra internationella kunders räkning byggt upp en större pool med över 200 kandidater inom marknadsundersökning. Vår pool som mestadels består av studenter håller vi löpande uppdaterad och fyller på med nya konsulter. Med den har vi sedan 2001 kunnat tillhandahålla talanger som tillsammans talar över 30 olika språk och genomför er nästa lyckade marknadsundersökning.

Tjänster - Marknadsföring & kommunikation

Exempel på tjänster vi hjälpt kunder att tillsätta:
Marknadschefer
– Produktchefer
– Marknadsassistenter
– Marknadsförare
– Marknadsundersökare
– Försäljningschef
– Key Account Manager
– Innesäljare

Mångfaldscertifierad rekryteringsprocess - Från start till mål

Att hitta de rätta kandidaterna, säkerställa att kandidaterna uppfyller rätt kompetenskrav samt minimera risken för felinvestering är som sagt svårt, men också vår expertis. Vår nuvarande rekryteringsmodell gör våra tjänster idag till de bästa på marknaden och andas omtanke och öppenhet. Processen att hitta den bästa kandidaten för jobbet kan se olika ut beroende på uppdrag och företag. Men med en stor CV-bank och kontaktnätverk har vi alltid en hög proaktivitet i alla processer. Dessutom är vår rekryteringsprocess mångfaldscertifierad, vilket innebär att vårt arbetssätt aktivt och strategiskt strävar mot mångfald från start till mål.

Kontakta oss

Douglas Ekman, Konsultchef inom Marknadsföring

Hör av dig om du vill bolla arbetsmarknad eller få mer information om hur vi kan hjälpa dig tillhandahålla den bästa personalen inom marknad & försäljning.

douglas.ekman@multimind.se
+46 (0)8 21 67 26

douglas-ekman

    Våra expertisområden inom bemanning och rekrytering

    Frågor?

    Vi hjälper gärna till! Klicka nedan för att kontakta oss
    Kontakta