Norsktalande personal

Bemanning och rekrytering av norsktalande personal

På MultiMind förmedlar vi kvalitetssäkrad bemanning och rekrytering av norsktalande personal inom marknadsföring, ekonomi, HR, IT, kundtjänst och supply chain. Som ett professionellt bemanningsföretag i Stockholm kan du räkna med att vi strävar att utveckla ditt företags fulla potential genom att tillgodose er med rätt person på rätt plats. Med våra goda kunskaper och erfarenheter inom bemanning av norsktalande personal har vi under ett flertal år hjälp några av världens största och ledande företag

Norska flaggan

Låt oss sköta rekrytering och bemanning - Få mer tid till er kärnverksamhet

Att rekrytera ny personal som innehar norsk språkkompetens kan vara väldigt tidskrävande och resultera i att rekryteringen blir en dyr affär för ert bolag. På dagens arbetsmarknad är rekrytering en investering och medarbetare blir en allt viktigare tillgång för affären. Att hitta de rätta kandidaterna, säkerställa att kandidaterna uppfyller rätt kompetenskrav samt minimera risken för en felinvestering är som sagt komplext, men också vår expertis på MultiMind. 

Våra expertisområden av norsktalande personal

– Kundservice
– Marknadsföring/kommunikation
– Ekonomi/finans
– IT
– HR
– Supply Chain

Om våra expertisområden av norsktalande personal

Norsktalande inom ekonomi

Behöver du rekrytera en norsktalande kommunikatör eller under en begränsad period hyra in en marknadsförare till er marknadsavdelning? Vi tillhandahåller höga nivåer av spetskompetens såsom social media, content marketing, CRM, data marketing, brand management och PR.

Norsktalande inom IT

Vill ni lyfta er organisation till nästa nivå? Med vår erfarenhet av av norska IT-konsulter gör vi det som kan tyckas krångligt och svårt till något betydligt enklare. Att hyra in en IT-konsult behöver inte alls vara svårt. Vi hjälper dig att snabbt tillsätta och hyra en IT-konsult. Vi förser er med kandidater som är vana vid att leverera oavsett om det gäller den dagliga verksamheten, en förändringsresa eller utveckling inom bolaget.

Norsktalande inom HR

Sedan år 2000 har vi hjälpt våra kunder med att stärka upp deras HR-avdelningar. Vi hjälper allt från internationella konglomerat till mindre företag som vill outsourca sin HR hantering. Vår gedigna erfarenhet i branschen och det starka nätverk vi byggt hjälper att förse dig med rätt kandidat, på rätt plats och vid rätt tid. Unikt för våra kandidater är den gemensamma vanan att arbeta i och med olika kulturer. Dessa erfarenheter skapar förståelse, effektivitet och engagemang.

Norsktalande inom kundservice

Vi förstår vikten av att ge den bästa servicen, vilket återspeglas i våra kandidater av norsktalande kundservicemedarbetare. Utöver medarbetare med norsk språkkompetens har vi även rätt nätverk och kompetens för att tillgodose kundservicemedarbetare med finska och danska språkkompetenser.

Norsktalande inom supply chain

Hos oss finner ni kvalificerade logistiker, produktionsplanerare och inköpare med norska språkkunskaper. Med olika nivåer av erfarenhet och kunskaper om logistiska processer, kan vi tillhandahålla ett brett spann av kandidater för udda och unika profiler.

Norsktalande inom marknadsföring

Behöver du rekrytera en norsktalande kommunikatör eller under en begränsad period hyra in en marknadsförare till er marknadsavdelning? Vi tillhandahåller höga nivåer av spetskompetens såsom social media, content marketing, CRM, data marketing, brand management och PR. Vi stöttar även våra kunder med korttidsbemanning av marknadsundersökare inom tiotals olika språk, bland annat norska.

Kontakta oss

Marin Jóhannudóttir, Affärsområdeschef inom norsktalande personal

Hör av dig om du vill bolla arbetsmarknad eller få mer information om hur vi kan hjälpa dig tillhandahålla norsktalande personal.


+46 708 152 494

    Frågor?

    Vi hjälper gärna till! Klicka nedan för att kontakta oss
    Kontakta