Arbetstillstånd & Migrationsverket

Vad är Arbetstillstånd för kandidater utanför EU?

Tack vare den fria rörligheten inom EU, EES och Schweiz är det väldigt enkelt att rekrytera kandidater från andra delar i Europa till tjänster i Sverige. När organisationer ska rekrytera från länder där det inte är fri rörlighet blir det genast svårare. Här kan det vara klokt att ta professionell hjälp. Vi kan sköta processen åt er och givet över 10 års erfarenhet av att sköta migrationsärenden så ser vi till att processen sköts rätt och smidigt.

Vi sköter all kontakt med Migrationsverket

Över 10 års erfarenhet av Migrationsärenden och Arbetstillstånd

MultiMind har lång erfarenhet av att söka arbetstillstånd till våra kunder. Det ingår i våra rekryteringsarvoden, men vi har det också som en enskild tjänst. Vi sköter kontakten med Migrationsverket och er kandidat samt ansvarar för administrering och pappersarbete och i allt vi gör är vi måna om att ge service i världsklass.

Vi hjälper er med följande:

– Ansökan om arbetstillstånd hos Migrationsverket
– Nya ansökningar och förlängningar av arbetstillstånd
– Pappersarbete och administration
– Kontakt med kandidater

Varför anställa kandidater som behöver arbetstillstånd

MultiMind har länge pratat om fördelarna med att anställda kandidater med olika bakgrunder. Dels kan en homogen grupp minska kreativitet medan diversitet på arbetsplatsen kan bidra till nya infallsvinklar. Dessutom kan det vara svårt att hitta rätt kompetens för många nischade roller, exempelvis inom IT, medan det är enkelt att söka fram arbetskraften utanför EU. Oavsett anledning och var du står i att hitta din kandidat finns MultiMind här för att hjälpa dig, antingen med hela rekryteringsprocessen eller enbart med arbetstillståndet.

Kontakta oss

Daniella Famili, Konsultchef

När ni hyr in en konsult från oss eller anlitar oss för en direktrekrytering ingår eventuella ansökningar om arbetstillstånd i det separat erbjudandet ni får från oss. Vill ni enbart ha hjälp med ett migrationsärende så hjälper vi såklart till med det också!

Kontakta Daniella Famili om ni vill veta mer!
+46 (0)8 21 67 11

    Frågor?

    Vi hjälper gärna till! Klicka nedan för att kontakta oss
    Kontakta