IT

Bemanning och rekrytering av tjänster inom IT

På MultiMind är vi experter på bemanning och rekrytering av tjänster inom IT. Som ett professionellt bemanningsföretag kan ni räkna med att tillhandahåller höga nivåer av spetskompetens inom diverse relaterade arbetsområden såsom apputvecklare, databasutvecklare, webbutvecklare och systemutvecklare.

 

Hyra in en IT-konsult skall vara enkelt

Vill ni lyfta er organisation till nästa nivå? Med din kunskap om er verksamhet och vår erfarenhet av IT-konsulter gör vi det som kan tyckas krångligt och oflexibelt till något   enklare. Att hyra in en IT-konsult behöver inte vara svårt, vi hjälper dig att snabbt tillsätta och hyra en IT-konsult: En person som är van vid att snabbt komma upp på banan och leverera oavsett om det gäller den dagliga verksamheten, en förändringsresa eller utveckling

IT-konsulter som förstår tekniken & uppdraget

Vi erbjuder ett kostnadseffektivt alternativ till de traditionella IT-konsultbolagen med IT-konsulter som förstår tekniken och uppdraget genom att matcha rätt kompetens. Genom gedigen erfarenhet för att hitta kandidater över hela världen och passion för matchning och IT finns vi där för att med kort varsel kunna säkra era behov till rätt nivå och rätt pris.

IT-talanger med internationell erfarenhet

För att nå de bästa och mest kvalificerade IT-talangerna arbetar vi hårt för att nå rätt målgrupp. Vi lägger stor vikt vid vårt nätverk som består av MultiMind Tech konsulter, tidigare kandidater och nya kandidater som ofta har internationell erfarenhet. 

Vi begränsar oss inte när vi bygger och underhåller vårt nätverk utan letar efter IT-talanger över hela världen och kan genom detta erbjuda ett större urval av kvalitetssäkrade konsulter. Är det inget krav för er att ta in en svensktalande person kan vi i vårt sökande inkludera personer som är födda utanför Sverige, nyligen kommit hit eller som har planer på att flytta hit. I det senare fallet hjälper vi även till med arbetstillstånd för kandidater med medborgarskap utanför EU. 

Våra vanligaste roller inom IT

Master Data Specialister
Systemadministratör
Systemutvecklare
Programmerare
Processutvecklare
Testare
Projektledare
SAP-specialister

Master Data & Data Governance

Vi har byggt upp och samlat unik kompetens inom Master Data och Data Governance. Våra internationella kandidater har erfarenhet från ett flertal projekt inom olika branscher, både avseende lokal och global Master Data.

Kontakta oss

Neha Redkar, Konsultchef inom IT

Behöver du rekrytera spetskompetens inom IT och Master Data är du välkommen att höra av dig!

neha.redkar@multimind.se
+46 (0)8 21 67 44

    Våra expertisområden inom bemanning och rekrytering

    Frågor?

    Vi hjälper gärna till! Klicka nedan för att kontakta oss
    Kontakta