Kundservice

Det är inte alla som kan arbeta med kundservice

Därför lägger vi stor vikt på att kvalitetskontrollera kandidater. Rätt person på rätt plats genomsyrar hela vår rekryteringsprocess inom service. Vi hjälper dig hitta både kundservicechefer och kundservicemedarbetare.

På MultiMind har vi goda kunskaper av bemanning och rekrytering inom kundservice. Med vårt uppbyggda nätverk och långa erfarenhet inom kundservice hittar vi snabbt och träffsäkert rätt kandidater som vi vet kommer lösa och förstå era behov, och givetvis bidra till att ni kommer vidare mot era uppsatta affärsmål.

Kundservice på nordiska språk

MultiMind är särskilt i framkant för jobb inom service som kräver särskild kulturell och språklig kompetens, inte minst kring de nordiska länderna. Behöver du finska, danska eller norska kundservicemedarbetare, som kanske även känner sig bekväma med svenska? Vi har rätt nätverk och kompetens för att hitta dessa kandidater och kan även kvalitetskontrollera språken.

Låt oss sköta rekrytering & bemanning - Få mer tid till er kärnverksamhet

Att hitta de rätta kandidaterna, säkerställa att kandidaterna uppfyller rätt kompetenskrav samt minimera risken för felinvestering är som sagt svårt, men också vår expertis. Vår nuvarande rekryteringsmodell gör våra tjänster idag till de bästa på marknaden och andas omtanke och öppenhet. Processen att hitta den bästa kandidaten för jobbet kan se olika ut beroende på uppdrag och företag. Men med en stor CV-bank och kontaktnätverk har vi alltid en hög proaktivitet i alla processer. Dessutom är vår rekryteringsprocess mångfaldscertifierad, vilket innebär att vårt arbetssätt aktivt och strategiskt strävar mot mångfald från start till mål.

Din nästa stjärna inom kundservice

Vi har ägnat över 20 år med att hitta kundtjänstmedarbetare med olika nordiska språk och har konsulter på plats i hela Norden. Oavsett om du vill ha en dansktalande på plats i Danmark, eller en finsktalande i Stockholm, vågar vi säga att vårt nätverk här är i särklass bäst i Sverige. Vare sig du vill ha avlastning under sommarperioden, täcka en föräldraledighet eller direktrekrytera er nästa kundservicestjärna finns vi här.

Kontakta oss

Thomas Åkerblad, Rekryteringskonsult

Vill du veta hur vi kan hjälp till med att hitta den bästa kundservicepersonalen, oavsett vilket språk de ska arbeta med så är du välkommen att höra av dig!

thomas.akerblad@multimind.se
+46 (0)8 21 67 16

  Kundreferens

  ”Vi levererar analysinstrument och förbrukningsmaterial till företag och institutioner som sysslar med molekylärbiologisk forskning.”

  ”Hela Norden, inklusive Island, är vår marknad. Från MultiMind får vi medarbetare inom kundtjänst och finans. Och speciellt inom kundtjänst är kraven mycket höga när det gäller kunskaper kring de olika ländernas språk och speciella kulturer. Jag har genom åren anlitat en rad olika bemanningsföretag och måste säga att MultiMind skiljer sig avsevärt från de övriga – på ett positivt sätt. Speciellt utmärkande är att de verkligen tar hand om och utvecklar sina konsulter. Det gör att de också gör ett bättre jobb hos oss. Det innebär i slutänden att alla tre parter är nöjda med vad som uträttas: vi som kund, den enskilde konsulten och företaget MultiMind. Till syvende och sist är ändå det avgörande att bemanningsföretaget kan plocka fram rätt person på rätt plats. Och där är MultiMind suveränt.”

  Claes, Kundtjänstchef, Amerikanskt bolag inom Life Science

  Våra expertisområden inom bemanning och rekrytering

  Frågor?

  Vi hjälper gärna till! Klicka nedan för att kontakta oss
  Kontakta