Bemanning

Effektiv bemanning av internationell kompetens

Är du i behov av att hyra personal? Att anlita oss som bemanningsföretag är ett effektivt sätt att säkerställa ert kompetensbehov samtidigt som detta ger er möjlighet att justera er personalstyrka med kort varsel. Detta utan att ni själva behöver anställa eller säga upp personal.

Det kan finnas många orsaker till att hyra personal på heltid och deltid p.g.a. omständigheter som ert företag inte alltid har möjlighet att påverka. Det kan handla om till exempel föräldraledighet, överbelastning, sjukskrivningar eller en omorganisation. På MultiMind besitter vi god kunskap och erfarenhet av bemanning där vi under många år varit en helhetsleverantör av personalförsörjning till några av världens största och ledande företag.

Bemanning inom flera arbetsområden

På MultiMind är vi idag specialister på bemanning av internationell kompetens inom arbetsområden som marknadsföring, ekonomi, HR, IT, kundtjänst och Supply Chain. Vårt bemanningsföretag i Stockholm strävar alltid efter att utveckla företag och samhälle med varje människas fulla potential, ur ett mångfaldsperspektiv. Detta är något som vi gjort framgångsrikt sedan år 2000 med över 500 rekryteringar per år. Från urval till uppföljning. MultiMind tar ansvaret för att jobbet blir gjort. Vi är störst i Stockholm med omnejd men har konsulter i hela Norden och har möjlighet att hjälpa er med bemanning i Sverige, Danmark, Norge och Finland

Bra bemanning för kund & konsult

Ett professionellt bemötande till både våra kunder och kandidater är mycket viktigt för oss. Vi garanterar vägledning och kontinuerlig återkoppling i varje steg av bemanningsprocessen – både mot kund och kandidat.
Vi växer med våra kunder tack vare våra egna högt ställda krav på vår leverans. För att bibehålla vår leveransförmåga är det oerhört viktigt att vi bemöter kandidater på bästa sätt – sekretess och kvalité står i fokus. 

Om ert företag vill hyra in personal via oss kan ni vara säkra på att våra kandidater får ett professionellt bemötande och att våra konsulter arbetar med goda villkor – vi har kollektivavtal, erbjuder förskottssemester och mycket mer!

Vår metod för kvalitativ bemanning

Vår nuvarande metod för bemanning gör våra tjänster idag till de bästa på marknaden och andas både omtanke och öppenhet. Processen att hitta den bästa matchningen för jobbet kan se olika ut beroende på uppdrag och företag. Men med en stor CV-bank, ett brett nätverk och rekryterare som är experter på att söka fram rätt kompetens har vi som bemanningsföretag alltid en hög proaktivitet i alla våra processer. Dessutom är vår bemanningsprocess mångfaldssäkrad, vilket innebär att vårt arbetssätt aktivt och strategiskt strävar mot mångfald från start till mål.

Flexibel bemanning

De långa samarbeten vi har med några av världens största företag speglar vår kvalitetsmedvetenhet i form av snabb och bra leverans, men också vår flexibilitet. Att hyra in personal ska vara enkelt och därför har vi möjlighet att skräddarsy vårt erbjudande för just ditt behov.
Behöver ert bolag förstärka ert team och hyra personal under en kortare eller längre tid? Eller vill ni hyra in personal med möjlighet att rekrytera över, ett så kallat hyrköp?
Oavsett om ert behov dykt upp plötsligt eller om ni behöver planera bemanningen i semestertider kan vi alltid hjälpa er med kvalitativ bemanning, snabbt och enkelt.

Våra expertisområden inom bemanning

Vi hittar snabbt och träffsäkert rätt ekonomer som vi vet kommer lösa och förstå era behov, och givetvis bidra till att ni kommer närmare era affärsmål

Vi förser er med IT-konsulter som är vana vid att leverera, oavsett om det gäller den dagliga verksamheten, en förändringsresa eller utveckling inom bolaget.

Sedan år 2000 har vi hjälp kunder med att stärka upp deras HR-avdelningar, allt från internationella konglomerat till mindre företag som vill outsourca sin HR hantering.

Om ni behöver kundservicemedarbetare med språkkompetenser inom exempelvis finska, danska eller norska, så har vi rätt nätverk och kompetens för att hitta dessa kandidater.

Hos oss finner ni kvalificerade logistiker, produktionsplanerare och inköpare som innehar olika nivåer av erfarenhet och kunskaper om logistiska processer.

Vi tillhandahåller marknadsförare som innehar höga nivåer av spetskompetens inom exempelvis social media, content marketing, CRM, brand management och PR.

Letar du jobb eller konsultuppdrag?

Hos MultiMind hittar du ett flertal lediga jobb och uppdrag som konsult främst i Stockholm, men även på andra orter runt om i landet och i våra grannländer. Du ansöker med bifogat CV och andra tillhörande dokument. Därefter ger vi dig löpande återkoppling under ansökningsprocessen. 

Ifall du inte hittar någon intressant tjänst eller uppdrag är du alltid varmt välkommen att registrera ditt CV hos oss. Då kontaktar vi dig när det dyker upp något som lämpar sig för din profil.

Kontakta oss

Kontakta oss idag för rådgivning kring vilken personallösning som lämpar sig bäst för just ert företag. 

information@multimind.se

    Frågor?

    Vi hjälper gärna till! Klicka nedan för att kontakta oss
    Kontakta