Rekrytering

Effektiv rekrytering av internationell kompetens

Har ni svårt att hitta tid för rekrytering och vill helst bara ha nya kompetenta medarbetare på plats snarast möjligt? Att anlita oss som rekryteringsföretag är ett snabbt och kostnadseffektivt sätt att hitta era framtida medarbetare. På MultiMind brinner vi för att vara en engagerad partner, vara lyhörda och förstå era behov för att underlätta er vardag.

Låt oss därför sköta er rekrytering så att ni får mer tid till er kärnverksamhet.

Vad är rekrytering?

Rekrytering är den process som avser till att söka, attrahera och anställa personal för en långsiktig anställning. Rekrytering, till skillnad från bemanning, är en mer gedigen process som innehåller ett flertal olika steg, detta för att kunna säkerställa långsiktighet där både företag och kandidat upplever en bra match.

Att rekrytera lämpar sig främst för företag/organisationer som behöver tillgodose ett långsiktigt personalbehov. Vid andra omständigheter såsom sjukdom, föräldraledighet, temporär överbelastning och andra tillfälliga personalbehov är bemanning ett mer fördelaktigt alternativ.

Företag kan själva hantera sina rekryteringsprocesser, men det hör även till vanligheterna att överlåta detta till ett rekryteringsföretag. Fördelen med att hantera detta externt via ett rekryteringsföretag som MultiMind är att man ofta använder sig av välbeprövade metoder, processer och tester som säkerställer att den bästa kandidaten hittas för uppdraget. Då kan du även vara säker att etiska såväl som juridiska riktlinjer följs.

Över 20 års erfarenhet

500 rekryteringar per år

30 olika språk

Rekryteringsföretag inom flera arbetsområden

På MultiMind är vi specialister på rekrytering av internationell kompetens inom flera arbetsområden, marknadsföring, ekonomi, HR, IT, kundtjänst och Supply Chain. Vårt rekryteringsföretag i Stockholm strävar alltid efter att utveckla företag och samhälle med varje människas fulla potential, ur ett mångfaldsperspektiv. Detta är något som vi gjort framgångsrikt sedan år 2000 med över 500 rekryteringar per år. Från urval till uppföljning, MultiMind tar ansvaret för att jobbet blir gjort. Vi är störst i Stockholm med omnejd men har konsulter över hela Sverige och Norden. Vi har möjlighet att hjälpa er med bemanning och rekrytering i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Vår metod för kvalitativ rekrytering

Vår nuvarande metod för rekrytering gör idag våra tjänster till de bästa på marknaden och andas omtanke och öppenhet. Processen att hitta den bästa matchningen för jobbet kan se olika ut beroende på uppdrag och företag. Men med en stor CV-bank, ett brett nätverk och rekryterare som är experter på att söka fram rätt kompetens har vi som rekryteringsföretag alltid en hög proaktivitet i alla våra processer. Dessutom är vår rekryteringsprocess mångfaldscertifierad, vilket innebär att vårt arbetssätt aktivt och strategiskt strävar mot mångfald från start till mål med exempelvis anonymiserade CVn. 

Vår rekryteringsmetod steg för steg

 1. Behov
 2. Söka
 3. Urval
 4. Intervju och test
 5. Bakgrundskontroll
 6. Beslut om anställning
 7. Kvalitetsuppföljning

Rekrytera rätt person på rätt plats med MultiMind

För oss på MultiMind handlar rekrytering om mer än att bara fylla en tom plats. Det  innebär nya ögon, andra erfarenheter och ny energi. Eftersom varenda medarbetare är med och bidrar till verksamhetens utveckling, resultat samt kultur är det ytterst viktigt för oss att vi hittar rätt person till rätt plats.

När du anlitar oss som rekryteringsföretag kan du alltid förlita dig på att vi hittar den bäst lämpade kandidaten för det aktuella jobbet, både vad gäller kompetens och personliga egenskaper. Hos oss får du därför en rekryteringsspecialist  som garanterar vägledning, lyhördhet och kontinuerlig återkoppling i varje steg av rekryteringsprocessen – både mot kund och kandidat.

Våra expertisområden inom rekrytering

Vi hittar snabbt och träffsäkert rätt ekonomer som vi vet kommer lösa och förstå era behov, och givetvis bidra till att ni kommer närmare era affärsmål

Vi förser er med IT-konsulter som är vana vid att leverera, oavsett om det gäller den dagliga verksamheten, en förändringsresa eller utveckling inom bolaget.

Sedan år 2000 har vi hjälp kunder med att stärka upp deras HR-avdelningar, allt från internationella konglomerat till mindre företag som vill outsourca sin HR hantering.

Om ni behöver kundservicemedarbetare med språkkompetenser inom exempelvis finska, danska eller norska, så har vi rätt nätverk och kompetens för att hitta dessa kandidater.

Hos oss finner ni kvalificerade logistiker, produktionsplanerare och inköpare som innehar olika nivåer av erfarenhet och kunskaper om logistiska processer.

Vi tillhandahåller marknadsförare som innehar höga nivåer av spetskompetens inom exempelvis social media, content marketing, CRM, brand management och PR.

Se våra lediga tjänster i Sverige

Hos oss hittar du ett flertal lediga jobb och uppdrag, främst i Stockholm men även på andra orter runt om i landet och i våra grannländer. Du ansöker med bifogat CV och andra tillhörande dokument. Därefter ger vi dig löpande återkoppling under ansökningsprocessen. 

Ifall du inte hittar någon intressant tjänst är du alltid varmt välkommen att registrera ditt CV hos oss. Då kontaktar vi dig när det dyker upp en tjänst som lämpar sig för just din profil.

Kontakta oss

Kontakta oss idag för rådgivning kring vilken personallösning som lämpar sig bäst för just ert företag. 

information@multimind.se

  Frågor?

  Vi hjälper gärna till! Klicka nedan för att kontakta oss
  Kontakta