Ekonomi & Finans

Bemanning och rekrytering av tjänster inom ekonomi & finans

På MultiMind har vi goda kunskaper av bemanning och rekrytering av tjänster inom ekonomi och finans. Med vårt uppbyggda nätverk och långa erfarenhet inom ekonomi hittar vi snabbt och träffsäkert rätt ekonomer som vi vet kommer lösa och förstå era behov, och givetvis bidra till att ni kommer vidare mot era uppsatta affärsmål. Som ett professionellt bemanningsföretag kan ni räkna med att vi tillhandahåller höga nivåer av kompetens inom diverse relaterade tjänster såsom ekonomichef, ekonomiassistent, redovisningsekonom, financial controller, internrevisor och mycket mer.

Vi är experter på rekrytering inom ekonomi och finans

Vi tillsätter allt från ledarprofiler och specialister till personer på assistentnivå. Sedan år 2000 har vi hjälpt våra nöjda kunder, allt från internationella, börsnoterade koncerner till mindre, lokala bolag att tillsätta tjänster inom ekonomi och finans. Utöver att vi lägger högsta fokus på att förmedla rätt person vid rätt tid och plats är vi på MultiMind väldigt flexibla. Oavsett om du vill rekrytera, hyra ekonom under kortare period, eller hyra in med möjlighet för överrekrytering hjälper vi dig!

Våra vanligaste roller inom ekonomi och finans

– Ekonomiassistent
– Redovisningsekonom
– Redovisningschef
– Ekonomichef
– Financial controller
– Business controller
– Internrevisor

Låt oss sköta rekrytering och bemanning

Är ditt företag i behov av medarbetare inom ekonomi och finans? Låt oss på MultiMind hjälpa er så ni får mer tid till er kärnverksamhet. Att hitta de rätta kandidaterna, säkerställa att kandidaterna uppfyller rätt kompetenskrav samt minimera risken för felinvestering är som sagt svårt, men också vår expertis.

Vår nuvarande rekryteringsmodell gör våra tjänster idag till de bästa på marknaden och andas omtanke och öppenhet. Processen att hitta den bästa kandidaten för jobbet kan se olika ut beroende på uppdrag och företag. Med en stor CV-bank och kontaktnätverk har vi alltid en hög proaktivitet i alla processer. Dessutom är vår rekryteringsprocess mångfaldscertifierad, vilket innebär att vårt arbetssätt aktivt och strategiskt strävar mot mångfalds från start till mål.

Kontakta oss

Jennie Wahlgren, Affärsområdeschef Ekonomi & Finans

Hör av dig om du vill bolla arbetsmarknad eller få mer information om hur vi kan hjälpa dig tillhandahålla den bästa ekonomipersonalen.

jennie.wahlgren@multimind.se
+46 (0)8 21 67 01

    Våra expertisområden inom bemanning och rekrytering

    Frågor?

    Vi hjälper gärna till! Klicka nedan för att kontakta oss
    Kontakta