Om oss

Vi har konsulter i hela Norden och kandidater från hela världen.

Sedan år 2000 har MultiMind som bemanningsföretag, hjälpt företag och organisationer i Norden att tillgodose bra personal. Ofta har våra kandidater multikulturella och internationella kunskaper. Läs mer i entreprenörsporträttet om vår grundare över hur bolaget startade.

Vi arbetar med rekrytering, personaluthyrning och tillhandahåller hjälp med arbetstillstånd. Kärnkompetensen utgörs av en akademiskt skolad personalpool med uttalad kunskap i främmande språk och kulturella betingelser, så kallad multikulturell eller internationell kompetens.

Personaluthyrning och rekrytering ur ett mångfaldsperspektiv

Vi förmedlar drygt 150 aktiva konsulter per månad. Vi genomför 500 rekryteringar per år och tillhandahåller 400 individer fördelat på 30 nationaliteter. Och vi tar alltid ansvar för att jobbet blir gjort.

Varför välja MultiMind?

Utöver kunskap inom kundservice, ekonomi, marknadsföring, supply chain, HR, eller IT, har våra kandidater internationell erfarenhet. Språkligt, kulturellt och socialt. Detta ger oss en unik nisch. Tillsammans med vår höga kvalitets- och servicenivå kan vi ta ett rekryteringsuppdrag längre än till att enbart tillsätta en titel.

Nordiska språk

Våra kandidater har sammantaget kompetens inom 30 olika språk och internationella kvalifikationer. Vi är särskilt duktiga på att rekrytera och förmedla kandidater som talar nordiska språk, det vill säga norska, danska, finska och svenska.
Hör av dig till Johan Lind om du vill veta mer.

Frågor?

Vi hjälper gärna till! Klicka nedan för att kontakta oss
Kontakta