Hyra ekonomiassistent

Hyra ekonomiassistent - Vi hjälper er ekonomiavdelning

Att hyra en ekonomiassistent är perfekt när ditt företag är i behov av snabb hjälp. När ni tar hjälp av oss på MultiMind kan ni räkna med att vi besitter goda kunskaper av att tillsätta rätt assistent för er ekonomiavdelning. Med vårt uppbyggda nätverk och långa erfarenhet av bemanning inom ekonomi hittar vi snabbt och träffsäkert rätt ekonomiassistent som vi vet kommer lösa och förstå era behov och givetvis bidra till att ni kommer vidare mot era uppsatta affärsmål. Som ett professionellt bemanningsföretag i Stockholm kan ni räkna med att vi tillhandahåller höga nivåer inom diverse roller inom ekonomi såsom ekonom, redovisningsekonom, ekonomichef och många fler.

Varför anlita en ekonomiassistent?

Att anlita en ekonomiassistent istället för att ha en anställd kan erbjuda flera fördelar för ditt företag. En erfaren ekonomiassistent kan hjälpa till att hantera olika ekonomiska uppgifter, såsom bokföring, skattehantering och löneadministration. Genom att outsourca dessa arbetsuppgifter till en specialist inom området kan du minska risken för fel och misstag samtidigt som du säkerställer att allt sköts på bästa sätt.

Flexibilitet och kostnadsbesparingar

En av fördelarna med att hyra en ekonomiassistent är att det ger dig flexibilitet. Istället för att behöva anställa en ekonomiassistent på heltid kan du anpassa resurserna efter dina behov. Det innebär att du bara betalar för de tjänster du faktiskt behöver, vilket kan leda till betydande kostnadsbesparingar. Du slipper också de administrativa bördorna som är förknippade med att anställa och behålla en anställd, för exempelvis arbetsgivaravgifter och pensionskostnader.

Expertis och kvalitet av ekonomiassistenter

Genom att hyra en ekonomiassistent från oss får du tillgång till en person med specialiserad kunskap och expertis inom ekonomi och som är redo att leverera i arbetet med kort varsel. Vi har en gedigen erfarenhet av att förmedla ekonomer och kan säkerställa att du får en kvalificerad person som passar dina behov och krav. Vår mångåriga erfarenhet och flexibilitet gör att vi kan anpassa oss efter ditt företags unika situation och ge er den bästa lösningen. 

Vi på MultiMind är experter på att hyra ut ekonomiassistenter. Sedan 2000 har vi hjälpt företag av alla storlekar, från internationella koncerner till lokala företag, att hitta rätt person inom ekonomiområdet. Vi lägger stor vikt vid att matcha rätt kandidat med rätt uppdrag, och vi är stolta över att ha nöjda och återkommande kunder som kan bekräfta vår höga kvalitet. Oavsett om du behöver hyra en ekonomiassistent under en kortare period eller med möjlighet till överrekrytering, finns vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss idag för att ta nästa steg mot att förstärka ditt företags ekonomifunktion med en professionell och erfaren ekonomiassistent.

Roller inom ekonomi som går att hyra in

Exempel på tjänster vi har hjälpt kunder att tillsätta:

– Ekonomiassistent
– Redovisningsekonom
– Redovisningschef
– Löneadministratör
– Internrevisor

Våra konsulter inom ekonomi

På MultiMind genomförs alltid en omfattande kvalitetssäkring av våra ekonomikonsulter. Vi ser till att säkerställa kompetens, personlighet och erfarenhet. Detta för att på så sätt skapa en trygghet för såväl dig som kund som för den potentiella kandidaten. Att hitta rätt ekonomikonsult, säkerställa rätt kompetenskrav samt minimera risken för felinvestering är som sagt svårt, men också vår expertis.

Fördelar med att hyra från MultiMind

– Kvalitetssäkrad kompetens
– Enkel administration – Vi betalar löner, skatter och avgifter
– Löpande uppföljning med både kund och konsult
– Ekonomikonsulter med internationell kompetens

Låt oss hjälpa er att hyra in rätt ekonomiassistent idag!

Kontakta oss

Jennie Wahlgren, Affärsområdeschef Ekonomi & Finans

Hör av dig om du vill bolla arbetsmarknad eller få mer information om hur vi kan hjälpa dig tillhandahålla den bästa ekonomipersonalen.

jennie.wahlgren@multimind.se
+46 (0)8 21 67 01

    Våra expertisområden inom bemanning och rekrytering

    Frågor?

    Vi hjälper gärna till! Klicka nedan för att kontakta oss
    Kontakta