Hyra ekonomichef

Hyra ekonomichef - Effektivisera verksamhetens ekonomihantering

På MultiMind besitter vi goda kunskaper av att hyra ut ekonomichefer till företag, oavsett om det gäller kortare eller längre uppdrag. Att anlita en interim CFO är ett utmärkt sätt att hantera en temporär vakans, exempelvis orsakad av föräldraledighet, sjukdom eller parallellt till en rekryteringsprocess. Med vårt uppbyggda nätverk och långa erfarenhet av rekrytering inom ekonomi hittar vi snabbt och träffsäkert rätt ekonomichefer som vi vet kommer lösa och förstå era behov och givetvis bidra till att ni kommer vidare mot era uppsatta affärsmål. Som ett professionellt rekryteringsföretag i Stockholm kan ni alltid räkna med att vi tillhandahåller höga nivåer inom diverse relaterade tjänster såsom CFO, värderingsspecialist, business controller, financial controller, project controller, group controller m.fl. roller.

Ekonomichef - En betydande roll för er verksamhet

Arbetet som ekonomichef medför ett viktigt ansvar och ställer höga krav på kunskaper kring de olika aspekterna inom finansiella rapporter och bokföring. Som ekonomichef bär man ansvaret för redovisningen och rapporteringen, budget- och prognosarbete och för den ekonomiska analysen. Även likaså bokslut, skattehantering, momshantering och deklaration.

En ekonomichef agerar i allra högsta grad som ledare och därför medför denna roll även ett ansvar i att driva och motivera medarbetare mot företagets uppsatta mål. Att analysera verksamheten från ett lönsamhets- och kostnadsperspektiv, som strategisk partner till CEO, är också en väsentlig del i ekonomichefens roll.

Omfattande kvalitetssäkring av våra CFO-konsulter

På MultiMind genomförs alltid en omfattande kvalitetssäkring av våra CFO-konsulter. Vi ser till att säkerställa kompetens och erfarenhet. Detta för att på så sätt skapa en trygghet för såväl dig som kund som för den potentiella kandidaten. Att hitta rätt ekonomichef, säkerställa rätt kompetenskrav samt minimera risken för felinvestering är svårt men också vår expertis.

Fördelar med att hyra ekonomichef från MultiMind

– Kvalitetssäkrad kompetens

– Enkel administration – Vi betalar löner, skatter och avgifter

– Löpande uppföljning med både kund och konsult

– Ekonomikonsulter med internationell kompetens

Låt oss hjälpa er att hyra in rätt ekonomichef idag!

Kontakta oss

Jennie Wahlgren, Affärsområdeschef Ekonomi & Finans

Hör av dig om du vill bolla arbetsmarknad eller få mer information om hur vi kan hjälpa dig tillhandahålla den bästa ekonomipersonalen.

jennie.wahlgren@multimind.se
+46 (0)8 21 67 01

    Våra expertisområden inom bemanning och rekrytering

    Frågor?

    Vi hjälper gärna till! Klicka nedan för att kontakta oss
    Kontakta