Hyra ekonom

Hyra in ekonomipersonal

Att hyra in en ekonom är ett tidseffektivt val när ditt företag är i behov av snabb hjälp.  Ni kan räkna med att vi på MultiMind besitter goda kunskaper inom rekrytering för att hitta rätt ekonomikonsult för er ekonomiavdelning. Med ett brett nätverk och lång erfarenhet inom ekonomiroller vet vi att vi snabbt kommer att hitta rätt ekonom som kommer kunna lösa och förstå era behov och givetvis bidra till att ni når era uppsatta affärsmål. Som ett professionellt bemanningsföretag i Stockholm kan ni räkna med att vi tillhandahåller höga nivåer inom diverse roller som berör ekonomi/finans som till exempel; ekonomiassistent, redovisningsekonom, ekonomichef med mera.

Varför anlita en ekonom?

Att anlita en ekonom istället för att anställa kan leda till flera fördelar. Det är dels kostnadseffektivt och flexibelt. Dels ger det er tillgång till expertkunskaper inom olika områden som exempelvis; bokföring, skatter och löneadministration. En inhyrd ekonom kan ge ert företag värdefulla råd och hjälpa till att minimera riskerna för misstag och felbedömningar. Dessutom kan ni anpassa resurserna efter företagets behov och undvika de höga kostnader som är förknippade med att anställa en ekonom på heltid. Att hyra en ekonom kan vara ett smart val, i synnerhet för mindre bolag som vill uppnå framgång utan att tumma på flexibilitet och kvalité. 

Vi är experter på att hyra ut ekonomer

Vi hyr ut allt inom ekonomi, från ledarprofiler och specialister till personer på assistentnivå. Sedan år 2000 har vi assisterat företag att hitta rätt person till rätt position med goda resultat. Våra kunder består av allt från internationella, börsnoterade koncerner till mindre, lokala bolag. Utöver att vi gör vårt yttersta för att förmedla rätt person vid rätt tid och plats, är vi på MultiMind oerhört flexibla. Oavsett om du har behov av att anlita en ekonom för en kortare eller längre period, finns alltid möjligheten för överrekrytering. Vi bistår er genom hela processen!

Roller inom ekonomi som går att hyra

Exempel på tjänster vi har hjälpt kunder att tillsätta:

– Ekonomiassistent
-Redovisningsekonom
-Redovisningschef
-Löneadministratör
-Internrevisor
-Revisorsassistent

Våra konsulter inom ekonomi

På MultiMind genomförs alltid en omfattande kvalitetssäkring av våra ekonomikonsulter. Vi ser till att säkerställa kompetens, personlighet och erfarenhet. Detta för att skapa en trygghet för såväl dig som kund som för den potentiella kandidaten. Att hitta rätt ekonomikonsult, säkerställa rätt kompetenskrav samt minimera risken för felinvestering är ofta svårt och tidskrävande, men med vår expertis ser vi till att det blir rätt.

Fördelar med att hyra ekonomipersonal från MultiMind

-Kvalitetssäkrad kompetens
-Enkel administration – Vi betalar löner, skatter, avgifter och förmåner
-Löpande uppföljning med både kund och konsult
-Ekonomikonsulter med internationell kompetens

Låt oss assistera er i att hitta rätt ekonom idag!

Kontakta oss

Jennie Wahlgren, Affärsområdeschef Ekonomi & Finans

Hör av dig om du vill bolla arbetsmarknad eller få mer information om hur vi kan hjälpa dig tillhandahålla den bästa ekonomipersonalen.

jennie.wahlgren@multimind.se
+46 (0)8 21 67 01

    Våra expertisområden inom bemanning och rekrytering

    Frågor?

    Vi hjälper gärna till! Klicka nedan för att kontakta oss
    Kontakta