Hyra marknadschef

Hyra marknadschef - Effektivisera ert företags marknadsavdelning

På MultiMind har vi gedigen erfarenhet av att hyra ut marknadschefer till företag. Att hyra in en interim CMO är ett utmärkt sätt att hantera temporär vakans eller parallellt med en pågående rekryteringsprocess. Vi har lång erfarenhet av rekrytering inom marknadsföring och tack vare vårt uppbyggda nätverk kan vi snabbt hitta en marknadschef som löser och förstår era behov. Som ett professionellt rekryteringsföretag i Stockholm kan ni alltid räkna med att vi tillhandahåller hög kompetens inom diverse relaterade tjänster inom marknadsföring.

Marknadschef att hyra - Värdefull kompetens inom strategi och ledarskap

En marknadschef tar ägarskap över strategi och ledning över ert team. Personen bör inneha både strategiska och analytiska färdigheter, samtidigt som man även bör besitta digital kompetens och kunna se till helheten. På MultiMind vet vi hur viktigt det är att ha rätt person på plats för att hantera marknadsfrågor på bästa sätt och i vårt nätverk finns personer inom en rad olika branscher.

Oavsett om du är i behov av en marknadschef för kortare eller längre uppdrag, kan en hyrd marknadschef tillföra värdefulla insikter och erfarenhet till ditt företag. Detta kan på sikt vara en både strategisk och kostnadseffektiv lösning för att ta ditt företags marknadsföring till nästa nivå.

Omfattande kvalitetssäkring av våra CMO-konsulter

På MultiMind genomförs alltid en omfattande kvalitetssäkring av våra CMO-konsulter. Vi ser till att säkerställa kompetens och erfarenhet inom marknadsföring. Detta för att på så sätt skapa en trygghet för såväl dig som kund som för en potentiell kandidat. Att hitta rätt marknadschef, säkerställa rätt kompetenskrav samt minimera risken för felinvestering är svårt men också vår expertis.

Fördelar med att hyra interim CMO från MultiMind

– Kvalitetssäkrad kompetens
– Enkel administration – Vi betalar löner, skatter och avgifter
– Löpande uppföljning med både kund och konsult
– Marknadskonsulter med internationell kompetens

Låt oss hjälpa er att hyra in rätt marknadschef idag!

Kontakta oss

Douglas Ekman, Konsultchef inom Marknadsföring

Hör av dig om du vill bolla arbetsmarknad eller få mer information om hur vi kan hjälpa dig tillhandahålla den bästa personalen inom marknad & försäljning.

douglas.ekman@multimind.se
+46 (0)8 21 67 26

douglas-ekman

    Våra expertisområden inom bemanning och rekrytering

    Frågor?

    Vi hjälper gärna till! Klicka nedan för att kontakta oss
    Kontakta