Kundservice

Det krävs rätt mindset för att jobba med service.

Därför lägger vi stor vikt på att kvalitetskontrollera kandidater. Rätt person på rätt plats genomsyrar hela vår rekryteringsprocess inom service. Vi hjälper dig hitta både kundservicechefer och kundservicemedarbetare.

MultiMind

är särskilt i framkant för jobb inom service som kräver särskild kulturell och språklig kompetens, inte minst kring de nordiska länderna. Behöver du finska, danska eller norska medarbetare, som kanske även känner sig bekväma med svenska? Vi har rätt nätverk och kompetens för att hitta dessa kandidater och kan även kvalitetskontrollera språken.

Vi har

ägnat över 20 år med att hitta kundtjänstmedarbetare med olika nordiska språk och har konsulter på plats i hela Norden. Oavsett om du vill ha en dansktalande på plats i Danmark, eller en finsktalande i Stockholm, vågar vi säga att vårt nätverk här är i särklass bäst i Sverige. Vare sig du vill ha avlastning under sommarperioden, täcka en föräldraledighet eller direktrekrytera er nästa kundservicestjärna finns vi här.

Kontakta oss

Thomas Åkerblad, Rekryteringskonsult

Vill du veta hur vi kan hjälp till med att hitta den bästa kundservicepersonalen, oavsett vilket språk de ska arbeta med så är du välkommen att höra av dig!

thomas.akerblad@multimind.se
+46 (0)8 21 67 16

Kundreferens

”Vi levererar analysinstrument och förbrukningsmaterial till företag och institutioner som sysslar med molekylärbiologisk forskning.”

”Hela Norden, inklusive Island, är vår marknad. Från MultiMind får vi medarbetare inom kundtjänst och finans. Och speciellt inom kundtjänst är kraven mycket höga när det gäller kunskaper kring de olika ländernas språk och speciella kulturer. Jag har genom åren anlitat en rad olika bemanningsföretag och måste säga att MultiMind skiljer sig avsevärt från de övriga – på ett positivt sätt. Speciellt utmärkande är att de verkligen tar hand om och utvecklar sina konsulter. Det gör att de också gör ett bättre jobb hos oss. Det innebär i slutänden att alla tre parter är nöjda med vad som uträttas: vi som kund, den enskilde konsulten och företaget MultiMind. Till syvende och sist är ändå det avgörande att bemanningsföretaget kan plocka fram rätt person på rätt plats. Och där är MultiMind suveränt.”

Claes, Kundtjänstchef, Amerikanskt bolag inom Life Science

Frågor?

Vi hjälper gärna till! Klicka nedan för att kontakta oss
Kontakta