Hyra kundtjänst

Hyra kundtjänst - Rekrytera eller hyr inom kundservice

På MultiMind har vi gedigen erfarenhet av att hyra ut kompetens inom kundtjänst till företag. Behöver du snabbt förstärka din kundtjänst på grund av vakanta poster eller pågående rekryteringsprocesser? På MultiMind finns vi här för dig. Tack vare vårt uppbyggda nätverk kan vi snabbt ordna bemanning för kundtjänst, som både löser och förstår ert företags behov. Som ett professionellt rekryteringsföretag i Stockholm kan ni alltid räkna med att vi tillhandahåller hög kompetens inom relaterade tjänster inom kundtjänst som support och kundtjänstchefer.

Hyra konsult inom kundservice - Förstärk med kort varsel

Att finnas tillgänglig och leverera god service mot sina kunder är av största vikt för alla företag. Då kundtjänst ofta är den enda direkta kontakt som kunden har med ditt företag är det viktigt att varje kundtjänstmedarbetare är noggrann och kan bemöta olika typer av människor. Inom denna bransch sker ofta förändringar snabbt och många gånger kräver det medarbetare som kan vara flexibla. På MultiMind kan vi hjälpa dig med att snabbt förstärka ditt team inom kundtjänst oavsett om det gäller korta eller längre uppdrag.

Omfattande kvalitetssäkring av våra kandidater inom kundtjänst

På MultiMind genomför vi alltid en omfattande kvalitetssäkring av de kandidater som vi förmedlar. Utöver personliga egenskaper är vi även noga med att se till specifika kvalifikationer som rollen kräver för att kunna representera ert företag. Att hitta rätt person för rätt plats genomsyrar hela vår rekryteringsprocess inom kundservice. Att hyra kundtjänst genom oss innebär även en mångfaldscertifierad rekryteringsprocess, vilket innebär att vi aktivt strävar mot mångfald från start till mål.

Kontakta oss

Thomas Åkerblad, Rekryteringskonsult

Vill du veta hur vi kan hjälp till med att hitta den bästa kundservicepersonalen, oavsett vilket språk de ska arbeta med så är du välkommen att höra av dig!

thomas.akerblad@multimind.se
+46 (0)8 21 67 16

  Kundreferens

  ”Vi levererar analysinstrument och förbrukningsmaterial till företag och institutioner som sysslar med molekylärbiologisk forskning.”

  ”Hela Norden, inklusive Island, är vår marknad. Från MultiMind får vi medarbetare inom kundtjänst och finans. Och speciellt inom kundtjänst är kraven mycket höga när det gäller kunskaper kring de olika ländernas språk och speciella kulturer. Jag har genom åren anlitat en rad olika bemanningsföretag och måste säga att MultiMind skiljer sig avsevärt från de övriga – på ett positivt sätt. Speciellt utmärkande är att de verkligen tar hand om och utvecklar sina konsulter. Det gör att de också gör ett bättre jobb hos oss. Det innebär i slutänden att alla tre parter är nöjda med vad som uträttas: vi som kund, den enskilde konsulten och företaget MultiMind. Till syvende och sist är ändå det avgörande att bemanningsföretaget kan plocka fram rätt person på rätt plats. Och där är MultiMind suveränt.”

  Claes, Kundtjänstchef, Amerikanskt bolag inom Life Science

  Våra expertisområden inom bemanning och rekrytering

  Frågor?

  Vi hjälper gärna till! Klicka nedan för att kontakta oss
  Kontakta