Sök personal

Bästa hjälpen för er kompetensförsörjning

Varför ska du anlita oss?

MultiMind har levererat precisionssäkert i över 20 år och har sedan många år ramavtal med några av världens största företag.

Kvalitet

Vårt kvalitetslöfte ger dig trygghet

Snabbhet

Stor kandidatbas, 15,000+ följare på LinkedIn och effektiv hantering

Erfarenhet

Handplockat team av de bästa i branschen

Personalbrist och kompetensbrist leder till stora problem

Vilka problem har ni med er kompetensförsörjning?

Långsam kandidatleverans

Otillräcklig kompetens

Hög personalomsättning

Att inte ha rätt och tillräcklig personal är frustrerande och kan i värsta fall leda till utbrändhet hos er personal eller att era talanger säger upp sig.
Låt oss hjälpa er att nå era tillväxtmål samt att spara tid och pengar genom att ta in rätt personal!

MultiMinds plan för bemanning och rekrytering

1. Diskutera kompetensen ni söker

Vi diskuterar erat behov och lär känna ert företag så att vi kan identifiera rätt kompetens och sälja in er till rätt medarbetare.

2. Hittar och kvalitetssäkrar kandidater

Att hitta rätt kandidat kräver rätt nätverk och mycket manuellt sökande. Vi hittar, intervjuar och presenterar lämpliga kandidater med en utförlig kandidatpresentation.

3. Anställning

Grattis – ni har identifierat drömkandidaten! Vill ni hyra in en konsult lutar ni er tillbaka medan vi ordnar allt. Vill ni rekrytera är vi löpande stöd i förhandling med mera.

”Vi har haft mycket svårt att hitta duktiga säljare med olika språkkompetenser.”

”Samarbetet med MultiMind har betydligt underlättat vårt rekryteringsarbete, framför allt genom att lägga mycket tid för att förstå våra krav och vår affärsidé för att sedan kunna välja mest lämpliga profiler till intervjuer. Våra täta samarbeten gällande intervjuer av kandidater, insamling av referenser och återkoppling till utvalda kandidater, gjorde i slutsteget att hela rekryteringsprocessen var mycket effektiv och snabb. Jag kan starkt rekommendera MultiMind som en bra och effektiv samarbetspartner för rekryteringstjänster.”

Margareta Molik-Sjöberg

Säljchef, internationellt bolag inom reseindustrin

Bemanning

I en global värld har världsomfattande och kulturella erfarenheter blivit mer betydelsefulla för företag. Internationell kompetens i kombination med språk, erfarenheter inom olika affärskulturer och sociala koder är en förutsättning för att dina medarbetare och kunder ska
kunna mötas och skapa långsiktiga och fruktbara relationer. Vi låter det gå under det gemensamma begreppet ”internationell kompetens”.

Kontakta oss för mer information om våra erbjudanden och olika bemanningslösningar.

Rekrytering

På dagens arbetsmarknad är rekrytering en investering och medarbetare blir en allt viktigare tillgång för affären. Att hitta de rätta kandidaterna, säkerställa att kandidaterna uppfyller rätt kompetenskrav samt minimera risken för en felinvestering är svårt, men också vår expertis. MultiMinds rekryteringsmodell gör våra tjänster till de bästa på marknaden och andas omtanke och öppenhet. Och hårt arbete.

Processen att hitta den bästa personen för jobbet kan se olika ut beroende på uppdrag och företag. Men med en stor CV-bank och nätverk har vi alltid hög proaktivitet i alla processer. Dessutom är vår rekryteringsprocess mångfaldscertifierad, vilket innebär att vårt arbetssätt aktivt och strategiskt strävar mot mångfald från start till mål.

Expertisområden inom bemanning och rekrytering

Professionell omtanke

Våra kandidater kommer att bemötas på ett professionellt sätt där sekretess och kvalité står i fokus. Oavsett om det gäller en direkt rekrytering eller om det gäller ett konsultuppdrag. Och självklart garanterar vi vägledning och kontinuerlig återkoppling i varje steg av
rekryteringsprocessen – både mot kund och kandidat.

Rekrytering av chef och specialist

Med search och headhunting, brett nätverk, och certifierade rekryteringskonsulter för tester inom IPU, Cut-e och UPP är vi duktiga på att rekrytera till tyngre positioner med stort fokus på att leda multikulturella grupper. Alltid med ett mångfaldsperspektiv som skapar hög kompetensnivå och kulturell förståelse.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor!

    Frågor?

    Vi hjälper gärna till! Klicka nedan för att kontakta oss
    Kontakta